fbpx

Rijbewijscadeaus.nl

Innovatieve startup die bedrijven in staat stelt om aan meer dan 100.000 geslaagde rijbewijsleerlingen hun producten aan te kunnen aanbieden. Rijschool houders kunnen voor slechts een kleine bijdragen zich aanmelden om zo hun geslaagde leerling iets unieks cadeau te kunnen doen. Daarnaast biedt de website ook de optie voor de geslaagde leerling om hun rijinstructeur iets cadeau terug te doen met de cadeaubon. Kortom, een uniek concept waarbij aan alles is gedacht!

Ons werk

De uitdaging

Rijbewijscadeaus.nl heeft een concept ontwikkeld waarmee rijschoolhouders – hun geslaagde leerling voor slechts een kleine bijdragen – iets tofs uit kunnen zoeken. Deze “deals” worden aangeboden door bedrijven die GRATIS hun producten kunnen plaatsen op rijbewijsschool.nl. Toen ze voor het eerst bij ons kwamen, was Rijbewijscadeaus.nl niet meer dan een concept/idee. We hebben nauw met dit bedrijf samengewerkt om hun bedrijf een merknaam te geven, hun dienst te ondersteunen en een website ontwikkeld die dit concept mogelijk maakt. We hadden de unieke kans om heel vroeg in het ontwikkel proces Rijbewijscadeaus.nl hiermee te helpen, wat we graag deden.

Onze aanpak

Onze diensten

Aangezien er nog geen vergelijkbaar concept is binnen deze sector en het nog enkel een idee was, moesten we een visuele identiteit ontwerpen die aantrekkelijk was voor de rijschoolhouder, de geslaagde leerling en bedrijven die hun producten konden aanbieden. terwijl de voordelen duidelijk gecommuniceerd moesten voor al deze drie doelgroepen. Aangezien we zo vroeg in het proces instapte hadden we de mogelijkheid om voor Rijbewijscadeaus.nl de branding te ontwerpen van logo tot aan kleur gebruik. Hierdoor waren we in staat om te zorgen voor een consistente, branded ervaring op elk touchpoint in het traject van de klant.

" We hadden zeer specifieke eisen voor onze website en WordPressbazen was in staat om aan al deze eisen te voldoen door middel van hun innovatieve en op maat gemaakte oplossingen. "

Houssin Kassem
Founder Rijbewijscadeaus.nl

Rijbewijscadeaus.nl

De website

De Rijbewijscadeaus.nl website zelf is iets waar we erg trots op zijn. Vanaf de basis gebouwd op het WordPress/WooCommerce platform, kregen we de vrije hand om te ontwerpen en te ontwikkelen zoals wij dat wilden. Met zo’n blanco canvas om te gebruiken, bepaalden we de beste strctuur om hun dienstpakket zo duidelijk en efficient mogelijk te rangschikken op de manier die het meest logisch was voor hun unieke concept.

Om aan te sluiten bij de branding hebben we gekozen voor een ultramoderne en minimale aanpak, met weinig navigatie-items en alleen die content weergeven waarvan gebruikers hebben aangegeven dat ze ernaar op zoek zijn. Om het gebruiksgemak van de diensten te benadrukken, hebben we naadloze paginaovergangen geïmplementeerd, zodat het hele bezoek van een gebruiker als een geheel aanvoelt.

Zodra gebruikers hebben bepaald in welke dienst ze geïnteresseerd zijn, bevinden ze zich op een productpagina waarbij het aan niks ontbreekt. Vervolgens zijn ze in staat om hun gewenste product / dienst te kopen in een wrijvingsloos afrekenproces dat zorgt voor maximale conversies.

Samenwerken?

We zijn slechts een klik verwijderd, reageren altijd en staan ​​klaar om jou te helpen. Vraag ons hoe we je kunnen helpen aan de slag te gaan met jouw volgende project.

Start een project

Hoe het werkt

1

Vul ons formulier in

Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen

2

Ontvang een voorstel

Wij bekijken jouw aanvraag en sturen je een op maat gemaakt voorstel. Indien nodig nemen we nog even contact op. 

3

Start project

Indien jij akkoord bent met het voorstel gaan wij met veel plezier voor je aan het werk! 

Neem contact op