fbpx

Wordpress Website

Op zoek naar een WordPress website ontwikkelaar voor het bouwen, beheren en onderhouden van jouw hoog converserende en gebruiksvriendelijke WordPress website?

Wordpress website mobiel

Kwaliteit en expertise.

WordPress website

Experts in alles wat met WordPress te maken heeft, ons toegewijde team beheerst alle fijne kneepjes van WordPress-ontwikkeling. Ons ervaringsniveau is ongeëvenaard, aangezien we aangepaste WordPress-websites en multisites hebben ontwikkeld voor talloze klanten. Dit omvat aangepaste thema’s en plug-ins, WooCommerce-winkels en responsief ontwerp.

Naast technische tovenarij, leggen onze specialisten veel nadruk op UX, SEO en CRO, zodat uw WordPress-website uw bedrijf kan laten groeien. We houden uw website voortdurend in de gaten om ervoor te zorgen dat deze altijd zo goed mogelijk presteert en verkoopt zoals u dat wilt.

Waarom WordPressbazen

Brede ervaring

We hebben veel WordPress-websites gebouwd en onderhouden, we hebben alles gezien wat er op het platform staat. Dit vertaalt zich in ons vermogen om uw bedrijf ongeëvenaarde WordPress-ondersteuning en -service te bieden.

Focus op het opbouwen van jouw bedrijf

Een groot aantal merken bouwen hun bedrijf op WordPress, en jij ook. Onze WordPress-liefhebbers zorgen ervoor dat de zichtbaarheid van uw merk blijft toenemen en uitbreiden op dit platform.

Vaardigheden en referenties

Elk van onze klanten verdient een unieke merkidentiteit om zich te onderscheiden van zijn concurrenten op de markt. Om daarbij te helpen, bieden onze WordPress-experts fijn op maat gemaakte en op maat gemaakte WordPress-websites die de unieke waarde van uw merk benadrukken.

Recente projecten

Start een project

Hoe het werkt

1

Vul ons formulier in

Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen

2

Ontvang een voorstel

Wij bekijken jouw aanvraag en sturen je een op maat gemaakt voorstel. Indien nodig nemen we nog even contact op. 

3

Start project

Indien jij akkoord bent met het voorstel gaan wij met veel plezier voor je aan het werk! 

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports

Waarom WordPressbazen

Wij zijn resultaatgerichte professionals die elke dag opstaan ​​met één doel voor ogen: jou helpen het beste merk ter wereld op te bouwen. 

Oog voor details

Werken met ons betekent pas stoppen als alle details kloppen. Denk jij dat je kritisch bent? Ontmoet dan is een van onze WordPressbazen.!

Marketing bazen

Iedere wordpressbaas. heeft een marketing achtergrond? Waarom? Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan als je geen bezoekers hebt!

Garantie voor succes

Wij geloven dat onze toewijding en filosofie HET recept zijn om van iedere website een succes te maken. Grote belofte? Ja zeker, kom maar op!

Wij hebben gewerkt voor:

Cool Green

Case Study

De website zelf verdeelt de producten in categorieën en zorgt voor een intuïtieve winkelervaring. We kozen ervoor om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor WooCommerce, een WordPress e-commerce platform dat ons in staat stelde om de klant te voorzien van een eenvoudig te beheren backend, waarmee ze al semi-vertrouwd waren.