fbpx

Wordpress Webshop

Een webshop nodig om jouw producten online te verkopen? Met ons wordpress ervaring en digitale marketeers maken wij van jouw project een succes! Wij ontwikkelen een ​​verkoopmachine met hoge conversies zodat jij jouw doelen haalt.

Kwaliteit en expertise.

WordPress Webshop

Meesterlijke technici als het gaat om webshop oplossingen, ons team weet alles wat er te weten valt over het ontwerpen van een snelle en soepele webshop ervaring voor jouw klanten.

Naast hypermoderne front- en back-end e-commerce werk, helpen we je jouw producten efficiënt en succesvol op de markt te brengen en te verkopen op jouw wordpress webshop.

Waarom wij de keuze zijn voor jouw webshop project

We begrijpen het verkoopproces

Onze e-commerce-experts begrijpen dat jouw webshop de beste verkoper moet zijn: hij slaapt nooit en is 24/7/365 open. Daarom ontwerpen we het als een verkoopmachine die leads genereert, zodat jij meer kunt verkopen en jouw bedrijf kunt laten groeien.

Vloeiende paginastromen

We benaderen het ontwerp van elke webshop pagina met het oog op gebruikersstromen. We begrijpen dat elke pagina een doel heeft dat gemakkelijk door jouw klanten moet worden bereikt om de conversieratio’s van jouw winkel te verhogen en hoog te houden.

Aangepaste webshop oplossingen

Bij WordPressbazen zijn we geen fan van one-size-fits-all, omdat jij en je merk uniek zijn. We werken met jou samen om jouw bedrijfsmodel en de bijbehorende e-commercedoelen volledig te begrijpen om een ​​goed presterende webshop website voor jou te ontwerpen en te bouwen die efficiënt verkoopt.

Recent opgeleverde webshops

Start een project

Hoe het werkt

1

Vul ons formulier in

Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen

2

Ontvang een voorstel

Wij bekijken jouw aanvraag en sturen je een op maat gemaakt voorstel. Indien nodig nemen we nog even contact op. 

3

Start project

Indien jij akkoord bent met het voorstel gaan wij met veel plezier voor je aan het werk! 

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports

Waarom WordPressbazen

Wij zijn resultaatgerichte professionals die elke dag opstaan ​​met één doel voor ogen: jou helpen het beste merk ter wereld op te bouwen. 

Oog voor details

Werken met ons betekent pas stoppen als alle details kloppen. Denk jij dat je kritisch bent? Ontmoet dan is een van onze WordPressbazen.!

Marketing bazen

Iedere wordpressbaas. heeft een marketing achtergrond? Waarom? Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan als je geen bezoekers hebt!

Garantie voor succes

Wij geloven dat onze toewijding en filosofie HET recept zijn om van iedere website een succes te maken. Grote belofte? Ja zeker, kom maar op!

Wij hebben gewerkt voor:

Cool Green

Case Study

De website zelf verdeelt de producten in categorieën en zorgt voor een intuïtieve winkelervaring. We kozen ervoor om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor WooCommerce, een WordPress e-commerce platform dat ons in staat stelde om de klant te voorzien van een eenvoudig te beheren backend, waarmee ze al semi-vertrouwd waren.