fbpx

Wordpress Onderhoud

Heb jij een website-onderhoudsbedrijf nodig om 100% uptime, geen omzetverlies en een website te garanderen die alle soorten bezoekerspieken aankan?

Veilig & Transparant

WordPress Onderhoud

Ons team bij WordPressbazen, experts als het erom gaat ervoor te zorgen dat jouuw website 24/7/365 open blijft, begrijpt wat er nodig is om ervoor te zorgen dat jouw website altijd blijft verkopen, ongeacht waar jij je bevindt of wat je ook aan het doen bent.

We bieden je niet alleen geweldig website-onderhoud, maar blijven ook op de hoogte van technologische trends en best practices om ervoor te zorgen dat jouw website snel blijft, zodat jouw klanten nooit terugdeinzen of weggaan.

Waarom wij de keuze zijn voor jouw
WordPress onderhoud

Updtes & Beveiliging

WordPress voert regelmatig updates door die eventueel de lay-out van de website kunnen veranderen. Wij zorgen ervoor dat WordPress, het geinstalleerde thema’s &  de plug-ins  wekelijks geüpdate worden en dat de lay-out en snelheid van de website hetzelfde blijft waardoor we de beste user-experience kunnen garanderen. Daarnaast wordt je website in een continu proces gemonitord en beschermt tegen spam, malware en Brute Force Attacks.

Veilige, beveiligde en solide back-ups

Een van de belangrijkste aspecten van het operationeel houden van de website is om regelmatig een back-up te maken en gegevens veilig te houden. Bij WordPressbazen garanderen we dat er altijd een back-up van jouw website wordt gemaakt en dat deze indien nodig gemakkelijk kan worden hersteld … zodat u zonder zorgen kunt blijven verkopen en jouw bedrijf kunt laten groeien.

We blijven op de hoogte van verbroken links

Gebroken links zorgen voor een slechte gebruikerservaring en helpen niet bij de positie in de zoekresultaten.je kan er zeker van zijn dat ons deskundige team jouw site als een havik in de gaten zal houden om ervoor te zorgen dat alle links altijd perfect werken.

Regelmatige inhoud wordt vernieuwd

Om bovenaan in de zoekresultatenranglijst te komen en te blijven, moet je zoekmachines vertellen dat jouw inhoud altijd nieuw en daarom relevant is. We helpen bij het consequent updaten en publiceren van nieuwe inhoud om alle zoekmachines te laten zien dat jouw website altijd relevant is. Afhankelijk van welk pakket jij kiest bieden wij elke maandelijks een consult aan om dit te kunnen realiseren.

Recente projecten

Start een project

Hoe het werkt

1

Vul ons formulier in

Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen

2

Ontvang een voorstel

Wij bekijken jouw aanvraag en sturen je een op maat gemaakt voorstel. Indien nodig nemen we nog even contact op. 

3

Start project

Indien jij akkoord bent met het voorstel gaan wij met veel plezier voor je aan het werk! 

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports

Waarom WordPressbazen

Wij zijn resultaatgerichte professionals die elke dag opstaan ​​met één doel voor ogen: jou helpen het beste merk ter wereld op te bouwen. 

Oog voor details

Werken met ons betekent pas stoppen als alle details kloppen. Denk jij dat je kritisch bent? Ontmoet dan is een van onze WordPressbazen.!

Marketing bazen

Iedere wordpressbaas. heeft een marketing achtergrond? Waarom? Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan als je geen bezoekers hebt!

Garantie voor succes

Wij geloven dat onze toewijding en filosofie HET recept zijn om van iedere website een succes te maken. Grote belofte? Ja zeker, kom maar op!

Wij hebben gewerkt voor:

Cool Green

Case Study

De website zelf verdeelt de producten in categorieën en zorgt voor een intuïtieve winkelervaring. We kozen ervoor om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor WooCommerce, een WordPress e-commerce platform dat ons in staat stelde om de klant te voorzien van een eenvoudig te beheren backend, waarmee ze al semi-vertrouwd waren.