fbpx

Website Ontwikkeling

We zijn de partner voor de perfecte, op maat gemaakte WordPress website en webshop waardoor jij jouw online prestaties kan optimaliseren. Ontdek hieronder onze specialiteiten.

WordPress website

Om jouw bedrijf succesvol te laten groeien, heb je een goed gebouwde website nodig die bezoekers, leads en klanten aantrekt. Bij WordPressbazen betekent onze passie voor uitmuntende ontwikkeling dat jouw website altijd hypermodern, snel en veel conversies oplevert. Onze deskundige WordPress-wizards bouwen, ontwerpen en onderhouden jouw WordPress website, zodat jij je kan concentreren op de groei van jouw bedrijf.

Recente WordPress website Projecten

WordPress webshop

Met zoveel transacties die plaatsvinden via e-commerce in de huidige omgeving, kan jouw bedrijf het zich niet veroorloven om niet klaar te zijn voor e-commerce. We beheren jouw e-commerceplatform probleemloos, zodat jouw online winkel gemakkelijk meer omzet kan genereren. Onze deskundige WordPress-wizards bouwen, ontwerpen en onderhouden jouw WordPress website, zodat jij je kan concentreren op de groei van jouw bedrijf.

Recente Projecten

Wij hebben gewerkt voor:

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports

Waarom WordPressbazen

Wij zijn resultaatgerichte professionals die elke dag opstaan ​​met één doel voor ogen: jou helpen het beste merk ter wereld op te bouwen. 

Oog voor details

Werken met ons betekent pas stoppen als alle details kloppen. Denk jij dat je kritisch bent? Ontmoet dan is een van onze WordPressbazen.!

Marketing bazen

Iedere wordpressbaas. heeft een marketing achtergrond? Waarom? Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan als je geen bezoekers hebt!

Garantie voor succes

Wij geloven dat onze toewijding en filosofie HET recept zijn om van iedere website een succes te maken. Grote belofte? Ja zeker, kom maar op!

Heb je een vraag?

We zijn slechts een klik verwijderd, reageren altijd en staan ​​klaar om jou te helpen. Vraag ons hoe we je kunnen helpen aan de slag te gaan met jouw volgende project.

Cool Green

Case Study

De website zelf verdeelt de producten in categorieën en zorgt voor een intuïtieve winkelervaring. We kozen ervoor om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor WooCommerce, een WordPress e-commerce platform dat ons in staat stelde om de klant te voorzien van een eenvoudig te beheren backend, waarmee ze al semi-vertrouwd waren.

Bel ons

Whatsapp

Start Project