fbpx

Social Media Marketing

Heb jij een marketingbureau voor sociale media nodig om verkeer en betrokkenheid van social media naar jouw website te verhogen? Top, je zit helemaal goed! 

Wie heeft nou geen social media?

Social media

Social media is waar veel van jouw klanten zich bevinden. Dat is waar jij ook moet zijn, als je wilt dat ze jouw merk vinden, contact met je opnemen en vervolgens naar jouw website gaan om te converteren. We maken dit proces gemakkelijk voor je.

Bijna elke bedrijf is aanwezig op social media, maar ze slagen er niet in om al het potentieel van dit lucratieve kanaal te benutten. Dat is waar WordPressbazen het verschil kan maken. Onze social media professionals beheren al jouw kanalen om een uitgebreide sociale aanwezigheid op te bouwen die resulteert in meetbare ROI.

Waarom WordPressbazen

Facebook-advertenties

Facebook-marketing kan overweldigend zijn voor bedrijven. Onze experts nemen deze druk van je af door het hele spectrum van advertenties op het platform te beheren. Dit omvat relevante doelgroeptargeting, Facebook-video’s, advertentie-optimalisatie en constante advertentie-monitoring om ervoor te zorgen dat jouw Facebook-advertenties jou een hoge ROI en verkoop blijven opleveren. Daarnaast beheren wij ook jouw organische posts!

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn’s professionele netwerk van influencers, bedrijfseigenaren, opinieleiders en B2B-besluitvormers is een rijke bron van leads voor jouw bedrijf. Onze experts graven diep in de overvloedige gegevens van het platform, zoals de opleiding, professionele geschiedenis, interesses en opleiding van jouw leads, om een ​​breed scala aan relevante advertentietypen weer te geven om hun conversieratio’s te verhogen. Daarnaast beheren wij ook jouw organische posts en zorgen we ervoor dat de bedrijfspagina er aantrekkelijk uitziet!

Instagram

Marketing van jouw merk op Instagram betekent onmiddellijke blootstelling aan de meer dan 600 miljoen gebruikers. Je kan deze kans voor meer betrokkenheid, leads en verkopen niet aan je voorbij laten gaan. Om ervoor te zorgen dat jij de best mogelijke prestaties krijgt, targetten onze Instagram-specialisten jouw leads op specifieke details zoals leeftijd, gedrag en interesses, zodat jouw merk altijd hun aandacht krijgt.

Recente projecten

Start een project

Hoe het werkt

1

Vul ons formulier in

Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen

2

Ontvang een voorstel

Wij bekijken jouw aanvraag en sturen je een op maat gemaakt voorstel. Indien nodig nemen we nog even contact op. 

3

Start project

Indien jij akkoord bent met het voorstel gaan wij met veel plezier voor je aan het werk! 

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports

Waarom WordPressbazen

Wij zijn resultaatgerichte professionals die elke dag opstaan ​​met één doel voor ogen: jou helpen het beste merk ter wereld op te bouwen. 

Oog voor details

Werken met ons betekent pas stoppen als alle details kloppen. Denk jij dat je kritisch bent? Ontmoet dan is een van onze WordPressbazen.!

Marketing bazen

Iedere wordpressbaas. heeft een marketing achtergrond? Waarom? Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan als je geen bezoekers hebt!

Garantie voor succes

Wij geloven dat onze toewijding en filosofie HET recept zijn om van iedere website een succes te maken. Grote belofte? Ja zeker, kom maar op!

Wij hebben gewerkt voor:

Cool Green

Case Study

De website zelf verdeelt de producten in categorieën en zorgt voor een intuïtieve winkelervaring. We kozen ervoor om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor WooCommerce, een WordPress e-commerce platform dat ons in staat stelde om de klant te voorzien van een eenvoudig te beheren backend, waarmee ze al semi-vertrouwd waren.