fbpx

SEO

Wil jij werken met een SEO-bedrijf dat de fijne kneepjes van SEO begrijpt en je kan helpen jouw bedrijf te laten groeien?

Wij kennen de SEO formule

SEO

Je wil meer organisch verkeer en leads die jouw website bezoeken. We willen dat je dat allemaal en meer krijgt. Onze SEO-professionals kennen organische zoekoptimalisatie als geen ander. We zorgen ervoor dat jouw SEO-strategie meer bezoekers en leads oplevert dan je aankan.

Succesvolle SEO betekent niet alleen dat je je metabeschrijvingen moet invullen en er het beste van hopen. SEO is een diepgaand onderwerp dat een breed scala aan specialismen omvat, inclusief on- en off-page optimalisatietechnieken. Bij WordPressbazen werken onze SEO bazen overuren om jou de hoogste organische rankings te garanderen voor jouw zoekwoorden naar keuze.

Waarom WordPressbazen

SEO Audits

De sleutel tot consistent hoge zoekresultaten is te begrijpen wat jouw huidige SEO goed doet en waar het fout gaat. Onze SEO-audits geven je een uitgebreid rapport over hoe SEO-vriendelijk alle verschillende onderdelen van jouw website zijn, en bieden je de nodige oplossingen om alle gebieden die werk nodig hebben te verbeteren. Het resultaat is een website die altijd is geoptimaliseerd voor hoge zoekposities.

SEO-beheer op en buiten de pagina

Het kenmerk van elk groot SEO-bedrijf is hoe diep het in zijn ervaringspool kan reiken om jou de best mogelijke resultaten te bieden voor hogere ranglijsten. De brede expertise van onze specialisten omvat strategieën op de pagina, zoals een slimme URL-structuur en hoogwaardige inhoud op de pagina, en methoden buiten de pagina, zoals succesvolle gastposts op websites met een hoge autoriteit en links naar sociale media. Met WordPressbazen krijg jij het beste van twee werelden.

Linkedbuilding

Linkbuilding is een integraal onderdeel van off-page SEO en stuurt niet alleen meer verkeer naar jouw website, het vergroot ook de domeinautoriteit en verhoogt jouw positie in de zoekresultaten. Onze content experts creeeren content en link van jouw bedrijf die op websites van derden verschijnen, waardoor je backlinks naar jouw website. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je autoriteit stijgt en je organisch hoger rankt in de zoekresultaten.

Constante monitoring

Jouw SEO-ranglijst is altijd in beweging op basis van een groot aantal factoren. Een goede positie voor vandaag is er morgen misschien niet voor jouw zoekwoord. Dat is de reden waarom onze SEO-specialisten, net als scherpe waakhonden, consequent de SEO-ranglijst van jouw website controleren om mogelijke rangschikkingsverliezen te detecteren. We registreren de kleinste wijzigingen in het verkeer, de tijd op de pagina en de conversiepercentages, en werken vervolgens snel om eventuele verliezen ongedaan te maken.

Recente projecten

Start een project

Hoe het werkt

1

Vul ons formulier in

Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen

2

Ontvang een voorstel

Wij bekijken jouw aanvraag en sturen je een op maat gemaakt voorstel. Indien nodig nemen we nog even contact op. 

3

Start project

Indien jij akkoord bent met het voorstel gaan wij met veel plezier voor je aan het werk! 

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports

Waarom WordPressbazen

Wij zijn resultaatgerichte professionals die elke dag opstaan ​​met één doel voor ogen: jou helpen het beste merk ter wereld op te bouwen. 

Oog voor details

Werken met ons betekent pas stoppen als alle details kloppen. Denk jij dat je kritisch bent? Ontmoet dan is een van onze WordPressbazen.!

Marketing bazen

Iedere wordpressbaas. heeft een marketing achtergrond? Waarom? Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan als je geen bezoekers hebt!

Garantie voor succes

Wij geloven dat onze toewijding en filosofie HET recept zijn om van iedere website een succes te maken. Grote belofte? Ja zeker, kom maar op!

Wij hebben gewerkt voor:

Cool Green

Case Study

De website zelf verdeelt de producten in categorieën en zorgt voor een intuïtieve winkelervaring. We kozen ervoor om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor WooCommerce, een WordPress e-commerce platform dat ons in staat stelde om de klant te voorzien van een eenvoudig te beheren backend, waarmee ze al semi-vertrouwd waren.