fbpx

E-mail Marketing

Heb jij een e-mailmarketingbureau nodig dat jouw e-maillijsten effectief beheert en uitbreidt om nieuwe leads en klanten te bezorgen?

Email marketing is nog HOT

E-mail marketing

E-mailmarketing, een van de eerste vormen van digitale reclame, is vandaag de dag nog steeds krachtig voor jouw merk. Uit gegevens blijkt dat de ROI ongeëvenaard is, en we ontketenen dit potentieel graag voor jouw bedrijf.

Denk geen moment dat e-mailmarketing oud nieuws is. Hoewel nieuwere vormen van digitale marketing, zoals social media en bloggen, aan populariteit hebben gewonnen, kan e-mail niet worden afgeschreven. Bij WordPressbazen profiteren we van het gebruiksgemak van e-mail om ervoor te zorgen dat er meer verkeer en leads dan ooit naar jouw websites en bestemmingspagina’s worden gestuurd.

Waarom WordPressbazen

Mobiel eerst

Het merendeel van jouw klanten opent en leest e-mails nu op mobiel. Het heeft geen verdere uitleg nodig dat jouw e-mails geoptimaliseerd moeten worden voor dit platform. Onze e-mailspecialisten garanderen dat alle e-mails die jij naar jouw klanten stuurt, altijd prachtig worden weergegeven op de smartphones van jouw klanten.

Relevante e-mail verzenden

Wanneer jij een e-mail verzend bepaalt grotendeels hoeveel succesvol een emailcampagne zal zijn. Het draait allemaal om de timing. Onze e-mailexperts begrijpen het gedrag van jouw klanten en zorgen ervoor dat ze contact opnemen met jouw klanten wanneer ze de website verlaten, een winkelwagentje verlaten of niet op de CTA van uw pagina’s klikken, voor het ultieme klantherstel.

Overtuigende e-mail content

Ons e-mailteam beseft dat niemand iets wil lezen zonder een gezonde dosis overtuigingskracht. Dit geldt met name wanneer de inbox van mensen tot de rand gevuld is met e-mails. Daarom werken onze overtuigingswetenschappers er hard aan om overtuigende teksten te maken op onderwerpregels, e-mailtekst en e-mail-CTA’s, om zo veel mogelijk verkeer naar jouw websites en bestemmingspagina’s te leiden.

Recente projecten

Start een project

Hoe het werkt

1

Vul ons formulier in

Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen

2

Ontvang een voorstel

Wij bekijken jouw aanvraag en sturen je een op maat gemaakt voorstel. Indien nodig nemen we nog even contact op. 

3

Start project

Indien jij akkoord bent met het voorstel gaan wij met veel plezier voor je aan het werk! 

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports

Waarom WordPressbazen

Wij zijn resultaatgerichte professionals die elke dag opstaan ​​met één doel voor ogen: jou helpen het beste merk ter wereld op te bouwen. 

Oog voor details

Werken met ons betekent pas stoppen als alle details kloppen. Denk jij dat je kritisch bent? Ontmoet dan is een van onze WordPressbazen.!

Marketing bazen

Iedere wordpressbaas. heeft een marketing achtergrond? Waarom? Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan als je geen bezoekers hebt!

Garantie voor succes

Wij geloven dat onze toewijding en filosofie HET recept zijn om van iedere website een succes te maken. Grote belofte? Ja zeker, kom maar op!

Wij hebben gewerkt voor:

Cool Green

Case Study

De website zelf verdeelt de producten in categorieën en zorgt voor een intuïtieve winkelervaring. We kozen ervoor om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor WooCommerce, een WordPress e-commerce platform dat ons in staat stelde om de klant te voorzien van een eenvoudig te beheren backend, waarmee ze al semi-vertrouwd waren.