fbpx

Digitale Strategie

Op zoek naar een bureau voor digitale strategie om jouw online marketing kanalen met een plan te gaan aanvliegen. Wij maken jouw strategie, plannen deze zorgvuldig en we kunnen het bewaken.

Kijk verder dan nu.

Digitale strategie

Online marketing is tegenwoordig veel meer dan alleen een e-mail sturen naar jouw abonnees of een tweet naar jouw volgers. Om succesvol te zijn, moet uw online strategie coherent zijn en beheerd worden door professionals.

Ons team van digitale strategen heeft jarenlange expertise om ervoor te zorgen dat het verkeer naar jouw websites nooit opdroogt en alleen maar sterker wordt. Dit is de beste manier om continue conversies en verkopen op jouw website te garanderen.

Waarom WordPressbazen

Wij begrijpen jouw marketingbehoeften

Andere bureaus geven je misschien een standaardbehandeling als het om digitaal gaat, maar dat is niet onze stijl. Bij WordPressbazen neemt ons toegewijde team de tijd om met jou om de tafel te gaan zitten en te luisteren naar waar jij de online aanwezigheid van jouw merk wilt uitbreiden. Vervolgens maken we op maat gemaakte campagnes op basis van jouw specifieke behoeften.

We bouwen marketingkaders

Wanneer onze specialisten jouw digitale strategie plannen, plannen zij echt jouw digitale strategie. Om ervoor te zorgen dat we met de meest uitgebreide aanpak komen, analyseren we de huidige strategie om te zien waar het mis gaat of geoptimaliseerd kan worden. Vervolgens identificeren we alle verschillende kanalen met potentieel. Ten slotte hebben we een solide raamwerk samengesteld om ervoor te zorgen dat jouw capmagnes elke keer weer vlekkeloos verlopen.

We werken op alle kanalen

We zijn geen one-trick pony’s. Verre van dat. De diepgaande kennis van ons team van digitale strategie betekent dat we niet beperkt zijn tot slechts een paar kanalen om jou de bekendheid te geven die jouw merk verdient. Onze diensten omvatten het enorme bereik van organische SEO, influencer marketing tot sociale media en alles daartussenin.

Recente projecten

Start een project

Hoe het werkt

1

Vul ons formulier in

Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen

2

Ontvang een voorstel

Wij bekijken jouw aanvraag en sturen je een op maat gemaakt voorstel. Indien nodig nemen we nog even contact op. 

3

Start project

Indien jij akkoord bent met het voorstel gaan wij met veel plezier voor je aan het werk! 

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports

Waarom WordPressbazen

Wij zijn resultaatgerichte professionals die elke dag opstaan ​​met één doel voor ogen: jou helpen het beste merk ter wereld op te bouwen. 

Oog voor details

Werken met ons betekent pas stoppen als alle details kloppen. Denk jij dat je kritisch bent? Ontmoet dan is een van onze WordPressbazen.!

Marketing bazen

Iedere wordpressbaas. heeft een marketing achtergrond? Waarom? Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan als je geen bezoekers hebt!

Garantie voor succes

Wij geloven dat onze toewijding en filosofie HET recept zijn om van iedere website een succes te maken. Grote belofte? Ja zeker, kom maar op!

Wij hebben gewerkt voor:

Cool Green

Case Study

De website zelf verdeelt de producten in categorieën en zorgt voor een intuïtieve winkelervaring. We kozen ervoor om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor WooCommerce, een WordPress e-commerce platform dat ons in staat stelde om de klant te voorzien van een eenvoudig te beheren backend, waarmee ze al semi-vertrouwd waren.