fbpx

Branding

Heb jij een merkbureau nodig om jouw identiteit vast te stellen en een significante, gedifferentieerde aanwezigheid in de markt te ontwikkelen?

Identificeren & Onderscheiden

Branding

De sleutel tot een succesvolle branding is bepalen waar jouw merk over gaat. Wij stellen jou in staat om jouw kernwaarden van het merk te identificeren, zodat jouw merk zich onderscheidt van ieder ander. Vanaf de eerste SWOT-analyse tot het bepalen van jouw doelgroep, concentreren we ons eerst op het ontwikkelen van jouw merk, zodat het vervolgens krachtig op de markt kan worden gebracht.

Daarom zijn onze brandingspecialisten geweldige verhalenvertellers. Vervolgens gebruiken we overtuigende communicatie om de wereld te vertellen wat er bijzonder is aan jouw merk en hoe jij de wereld een stuk beter kunt maken.

Waarom WordPressbazen

Unique Selling Proposition

jouw unieke verkoopwaarden is de bepalende reden waarom jouw merk zoveel beter is dan al jouw concurrenten. We helpen je de jouw USP’s met precisie te ontwikkelen, zodat jij opvalt als een bedrijf dat bekend staat om het leveren van een product of dienst, beter dan wie dan ook in de hele branche.

Vind je stijl

Onze merkliefhebbers helpen je de stijl van jouw merk te ontwikkelen, zodat jij op een gedenkwaardige en effectieve manier kunt communiceren met jouw doelgroep. Val op bij jouw publiek op een opmerkelijke en unieke manier zodat jij de bedrijfsdoelen kan bereiken.

Logo design

Logo’s zijn de universele emblemen van jouw merk. Ze inspireren, imponeren en communiceren uniekheid naar jouw leads, klanten en de hele markt. We ontwerpen of vernieuwen jouw logo om de ultieme boodschapper voor jouw merk te zijn, en de klanten duidelijk te laten zien waar jij voor staat.

Recente projecten

Start een project

Hoe het werkt

1

Vul ons formulier in

Laat ons weten waarmee wij je kunnen helpen

2

Ontvang een voorstel

Wij bekijken jouw aanvraag en sturen je een op maat gemaakt voorstel. Indien nodig nemen we nog even contact op. 

3

Start project

Indien jij akkoord bent met het voorstel gaan wij met veel plezier voor je aan het werk! 

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports

Waarom WordPressbazen

Wij zijn resultaatgerichte professionals die elke dag opstaan ​​met één doel voor ogen: jou helpen het beste merk ter wereld op te bouwen. 

Oog voor details

Werken met ons betekent pas stoppen als alle details kloppen. Denk jij dat je kritisch bent? Ontmoet dan is een van onze WordPressbazen.!

Marketing bazen

Iedere wordpressbaas. heeft een marketing achtergrond? Waarom? Een mooie website is leuk, maar je hebt er niks aan als je geen bezoekers hebt!

Garantie voor succes

Wij geloven dat onze toewijding en filosofie HET recept zijn om van iedere website een succes te maken. Grote belofte? Ja zeker, kom maar op!

Wij hebben gewerkt voor:

Cool Green

Case Study

De website zelf verdeelt de producten in categorieën en zorgt voor een intuïtieve winkelervaring. We kozen ervoor om een op maat gemaakte website te ontwikkelen voor WooCommerce, een WordPress e-commerce platform dat ons in staat stelde om de klant te voorzien van een eenvoudig te beheren backend, waarmee ze al semi-vertrouwd waren.