fbpx

Let’s talk

We zijn slechts een klik verwijderd, reageren altijd en staan ​​klaar om jou te helpen. Vraag ons hoe we je kunnen helpen aan de slag te gaan met jouw volgende project.

Over ons

Wij zijn een creatief bureau met een expertise in het maken van WordPress websites.

Bij WordPressbazen geloven we dat design het verschil maakt. We bouwen voor jou een merk, een website of een online winkel; we helpen je zelfs met je content en social media.

Klanten komen bij ons voor onze creativiteit, maar ze blijven omdat we pas stoppen met werken als de klant tevreden is met het eindresultaat. Daarnaast streven wij ernaar om een aanvulling te zijn voor onze klant door mee te denken aan de nieuwste trends en wetenschap toe te passen. We zullen jouw leven gemakkelijker maken, werken met WordPressbazen betekent rendement op jouw investering.

Recente projecten

Wat onze klanten zeggen

What’s in a name? Nou, alles eigenlijk! Raoul is zeker de baas over WordPress, wat een mooi resultaat! Voor mijn uitvaartonderneming, Het Afscheidsbureau, heeft Raoul in hele korte tijd, een fantastische website gebouwd. Vooraf hebben we één keer algemeen gesproken over onze bedrijven en doelstelling, een goede kennismaking waardoor ik gelijk het gevoel had dat dit het juiste bedrijf hier voor was. In een tweede gesprek hebben we aan de hand van mijn wensen en doelstellingen de opzet van de website besproken. De toegevoegde waarde heb ik vooral ervaren in het meedenken over hoe we de website zo functioneel en aantrekkelijk mogelijk konden maken, Raoul had veel aanvullingen waar ik zelf vooraf niet goed over na had gedacht. Heel waardevol! Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan.

Sanneke de Graaf
Het afscheids bureau

“Dankzij Raoul heb ik mijn allereerste website als Personal Trainer binnen slechts 5 weken kunnen realiseren. Hij heeft mij in het proces zeer persoonlijk en professioneel geholpen en is flexibel en toegankelijk. Daarnaast heeft hij mijn de nodige tools aangeleerd zodat ik zelf mijn website te kan bewerken. Top webdesigner!”

Jeremy Martis
Martis Sports